Kinderkarnaval

pinIn 1990 beginnen de Raadsheren met de organisatie van Kindercarnaval in Neerpelt. Het eerste kindercarnaval ging door op carnavalsmaandag in de Peel te Neerpelt. Tijdens deze namiddag werd de eerste jeugdprins van Neerpelt gekozen. In 1992 komen De Gezellen van Taxandria de Raadsheren vervoegen bij de organisatie van deze Kindernamiddag. In 1993 houden de Raadsheren op te bestaan en nemen de Gezellen van Taxandria de organisatie van deze namiddag van hen over en verhuist de organisatie naar de Kentings in Neerpelt.

Als er begin 1998 begonnen wordt met de organisatie van onze eerste carnavalszitting verhuist de bekendmaking van de nieuwe jeugdprins en prinses naar deze zitting.

De afgelopen jaren is het Kindercarnaval uitgebouwd tot een volwaardig jaarlijks terugkerend gebeuren, dat elk jaar op carnavalsmaandag met succes honderden kinderen samen brengt om er met behulp van aangepaste animatie een onvergetelijk feest van te maken.

Kinderkarnaval 2022

maandag 4 april 2022,
in “De Kentings”
De Kentings 18
3910 Neerpelt
België
Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/5/4/6/gzvt.be/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 441